Hjerterått

Hjerterått
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788242141156
Originaltittel:
Evil at heart
Sprak:
Oversatt av:
Sjøgren-Erichsen, Torleif
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Tredje bok om den vakre seriemorderen Gretchen Lowell og etterforskeren Archie Sheridan. Beauty Killer er fortsatt på rømmen. Takket være pressens sensasjonsoppslag er hun blitt en ettertraktet kjendis mer enn en fryktet morder. I tillegg oppdager reporter Susan Ward en bisarr fan club, som feirer hver dag hun er på frifot. Archie Sheridan, som jaktet på Gretchen i 10 år, er fortsatt på sykehus. Når et nytt lik med Gretchens stempel - et hjerte - dukker opp, er Archie tvunget til å handle. Er det Beauty Killer som er på ferde, eller har kultbevegelsen omkring henne skapt en helt ny form for ondskap?

Norsk dramaserie. (8:8) Anneli og Isak tar seg inn i en nedlagt spionstasjon hvor det foregår noe som ikke tåler dagens lys. De utsettes for fare, og politiet må. Norsk dramaserie.

(1:8) Oslo-jenta Anneli (12) må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak (12). De. NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.

nrk.no/hjelp NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.

nrk.no/hjelp Original Film-produsent gleder seg over at unge musikere lagde musikken til TV-serien «Hjerterått». HJERTERÅTT. I morgen starter en ny, storstilt dramaserie på NRK Super som skal skape bro mellom norsk og samisk kultur. "Hjerterått" av Chelsea Cain - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell. Produksjonsår: 2013 : Format: DVD : Sone: Sone 2 : Sjanger: TV-serie : Antall disker

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.