Hermanas

Hermanas
Antall sider:
478
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788202250126
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Raúl er et barn av revolusjonen. Faren hans ofret livet for Cuba. Og nå, tjue år etter, vil Raúl bli poet. En kveld, på en litterær tilstelning, er han så nervøs at han kaster opp på skoene til en ung kvinne.

Dette er Juana, hun som skal forløse talentet hans og bli hans skjebne. Og Juana har en tvillingsøster, Miranda, som «aldri lar meg få ha noe i fred». Mellom disse tre skal det utspille seg en historie som domineres av kjærlighet og sex, sjalusi og utilgivelig svik. Gjennom dem tegnes et skarpt og nådeløst portrett av Cuba etter revolusjonen. Et Cuba som forfaller fysisk og moralsk mens utopien og fremskrittet lar vente på seg.

4. Vinnufallet, Norge (865 meter) Den største fossen i Europa og Asia (Eurasia) befinner seg i Norge, nærmere bestemt i Sunndalen. Dette er en av de aller vakreste.

SPANSK FOR VIDEREKOMMENDE (Nivå 2) Navigasjonslenker: SPANSK FOR NYBEGYNNERE (Nivå 1).

SPANSK FOR VIDEREKOMMENDE (Nivå 3). HJEM. Å definere ”viderekommende. Jørn Lier Horst blir Festivalforfatter for Krimfestivalen 2017. Nå er også resten av forfatterne som kommer til festivalen spikret, og i år kan vi skryte av et.

Publisert 05. januar 2016. I forbindelse med Gjensidigeprosjektet ble det bestemt at det skulle produseres en DVD med innføring i seniordans. Et mål var å vise hva.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.