Alla tiders Rom

Alla tiders Rom
Antall sider:
404
Forfatter:
ISBN/EAN:
9789175808444
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Här är guideboken för den som vill veta mer om den eviga staden Rom. Den skiljer sig från andra guideböcker genom sina många utförliga och livliga presentationer av miljöer och människor.

Här står kunskapen om antikens monument, renässansens konst och de många kyrkorna i centrum. Det är en bok full av klassisk bildning som berikar läsaren, inte bara på plats i Rom, utan också i soffhörnet där hemma.
Gösta Hagelins Alla tiders Rom har under nära fyrtio års tid varit en »bibel« för svenska Romresenärer. Med sin rikedom på information och sitt personliga tilltal har den gjort många Rombesök till en engagerande upplevelse.
Tidens gång har nu fordrat en genomgripande uppdatering, men vi har velat behålla författarens personliga stil så att också nutida läsare kan känna glädjen av hans underhållande sällskap och får uppleva hans aldrig sviktande entusiasm när han visar oss runt i Roms labyrinter.

Regjeringen.no skal gi befolkningen innsikt i regjeringens og departementenes arbeid og skape engasjement i demokratiske prosesser. Kongepar i 25 år: Gratulasjonsprotokoll. Søndag 17. januar var det 25 år siden Kronprins Harald og Kronprinsesse Sonja ble Norges Kongepar. Visste du at 98 prosent av oss krysser anklene i tannlegestolen når vi skal få bedøvelse? Slik er vårt kroppsspråk

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.