Brobyggerne

Brobyggerne
Serie:
Det store århundret
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788281433618
Originaltittel:
Brobyggarna
Sprak:
Oversatt av:
Engen, Bodil
Kategori:
Utgivelsesar:

Boka handler om de tre farløse brødrene Oscar, Sverre og Lauritz på begynnelsen av 1900-tallet. De blir sendt til Tyskland for å utdanne seg til ingeniører av bergenske velgjørere. Dette er den første boka i romanserien Det store århundret.

Amerikanske spesialister sier at homeopati kan være løsningen i kampen mot antibiotikaresistens "Homeopatisk medisin kan redde mange liv og spare verdensøkonomien. ANMELDELSE: Det starter i 1880-årene på et lite fiskevær på Osterøy utenfor Bergen. De tre småbrødrene Lauritz, Oscar og Sverre Lauritzen mister sin.

Vår 2017 (merka med blå i årsplanen) Uke 3 (18.1.17) - Profesjonsrekka 9: Krenkelsesfritt klasserom (Nanna Paaske og Shabana Rehman) Uke 4 (25.01.17. Kommunespeilet No4 2016. I Fredrikstad kommune har som mål å utjevne sosiale forskjeller. Siste nummer av Kommunespeilet handler om folkehelse. FoU. Vårt forsknings- og utviklingsarbeid skal gi kommunesektoren ekspertstøtte i møte med staten, Stortinget, arbeidslivspartene og andre samfunnsaktører. Rallarvegen har flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei. Veien starter på Haugastøl og følger Bergensbanen til Finse, Hallingskeid og Myrdal før. Rallarvegen er den ultimate sykkelopplevelsen og har vokst frem som en av landets mest populære sykkelruter.

Strekningen fra Finse til Flåm er 55 km.

NM og RØM vinnere fra GründerExpo 2017. Vil du møte kremen av Akershus fremtidige gründere og arbeidstakere. Da bør du ta deg en tur til Norges Varemesse på. Bro eller bru er et byggverk som forbinder ferdselsårer over fysiske hindringer og gjennom veikryss. Hva som betraktes som en bro i forvaltningsmessig forstand. Fakta om kommunale tjenester, administrasjonen, politisk aktivitet og kulturliv.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.