Dubrovnik og den dalmatiske kysten

Dubrovnik og den dalmatiske kysten
Antall sider:
128
Serie:
Gyldendals topp 10 reiseguider
ISBN/EAN:
9788205484368
Originaltittel:
Dubrovnik and the Dalmatian coast
Sprak:
Oversatt av:
Høiby, Hege
Kategori:
Utgivelsesar:

Topp 10 - for deg som vil unngå fallgrubene når du er på reise

Dette er guiden for den som skal tilbringe en langhelg i storby eller en uke på et ukjent sted. Bøkene gjør det lett å finne frem til det beste som reisemålet kan by på. Topp 10-listene er skreddersydd hver destinasjon og tar hensyn til reisebudsjett og spesielle interesser. Finn de 10 beste restaurantene - og de billigste. De 10 beste markedene, designbutikkene, museene, parkene, spaserturene, nattklubber og mye, mye mer. Topp 10-listene sparer deg for både tid og penger slik at ferien blir en suksess.

Kjøp 'Dubrovnik og den dalmatiske kysten, topp 10, din guide til de 10 beste opplevelsene' av Robin McKelvie fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende. bokkilden.no gir kvantumsrabatt ved kjøp av flere eksemplarer av samme tittel ved avtale. Ta kontakt med Kundesenteret. Rabattsatsene er avhengige av antall, om det. "Dubrovnik og den Dalmatiske kysten - topp 10" av Robin McKelvie - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva. Topp 10 - for deg som vil unngå fallgrubene når du er på reise Dette er guiden for den som skal tilbringe en langhelg i storby eller en uke på et. Dubrovnik og den dalmatiske kysten (Heftet) av forfatter Robin McKelvie. Reise. Pris kr 175 (spar kr 24).

Se flere bøker fra Robin McKelvie. Dubrovnik og den dalmatiske kysten (Heftet) av forfatter Robin McKelvie. Reise. Pris kr 199.

Se flere bøker fra Robin McKelvie. Ferie ved den dalmatiske kysten Kroatia er en skattekiste full av skjønnhet, kultur og opplevelser, og kremen av kremen finner du langs den dalmatiske kysten. Dubrovnik og den dalmatiske kysten (Heftet) av forfatter Robin McKelvie. Reise. Pris kr 175 (spar kr 24). Dubrovnik og den dalmatiske kysten Topp 10 Din guide til de 10 beste opplevelsene McKelvie, Jenny; McKelvie, Robin . og er den mest berømte og best. fullt i alle hus i Cavtat og Dubrovnik området i. båtturer til de små øyene utenfor byen og langs kysten.