Dus

DUS - Den unge scenen ble startet i 2004 etter en modell fra Connections i England, der National Theatre i London spiller en ledende rolle på samme måte som Det Norske Teatret gjør i Norge. DUS har til nå utviklet 21 nye scenetekster for ungdom og fi re prosjektrunder er gjennomført. De fire første tekstene ble utgitt på Transit i 2005, så fulgte elleve tekster i 2009 fra rundene to og tre. Denne boka inneholder de seks tekstene fra runde fi re. DUS vokser stadig i utbredelse og er snart landsdekkende. At det i fjerde runde har vært sytti produksjoner overstiger alle forventninger. Kjernen i DUS-prosjektet er tekstene, tekster som handler om ungdom og som ungdom kan uttrykke seg scenisk gjennom, tekster som fanger et språk som ungdom kan forstå og som de kan identifi sere seg med. Tekster som inspirerer og utfordrer, tekster som lever midt i samtiden! Inneholder: Om du kunne av NINA A.M. ERIKSDATTER, 1975 av JESPER HALLE, Hvem på hvit hest av VIGDIS HJORTH, Super av KNUT NÆRUM, Portrett av ein varulv av CARL FRODE TILLER, Nasjonal prøve av MARIA TRYTI VENNERØD

DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Nå er vi i gang med runde 7, DUS 2016/2017. Vi har utviktlet tekster på forskjellige måter. Hva er egentlig Flytogm dus? Reiser du med Flytoget, kan du stole på at du vil reise smart, raskt og behagelig, allerede i det øyeblikket du velger oss.

Smartepenger.no er et helt uavhengig nettsted, med informasjon og råd innen privatøkonomi og forbrukerstoff. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Blomster i Byhaven. Blomsterforretning med fokus på fag og kvalitet. Lager tidsriktige buketter og dekorasjoner for enhver anledning. 17. Mai skal norske flagg vaie over hele landet. Frederik Meltzer tegnet flagget som ble godkjent 17. mai 1821. Men vet du hva flaggets motiv symboliserer? Gå fra trøtt til fresh på få minutter foran speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en hektisk morgen. Vestlandske Teatersenter - Norsk. Vestlandske Teatersenter · Kong Christian Frederiks Plass 4 · 5006 Bergen Krans til begravelse, laget i forskjellige hvite og grønne fargetoner. De småblomstede materialene og den grågrønne Poppulusen, gir kransen et rolig, sart uttrykk.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.