Er vi venner igjen?

Er vi venner igjen?
Antall sider:
183
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788282880152
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Snart møter du mennesker som gjerne har kjent hverandre en stund og som plutselig, om ikke ut av det blå, ser hverandre på andre måter. Kanskje sannere og mindre innpakka i hverdagsbomull. Det kommer til å skjære seg flere steder, men ikke nødvendigvis på grunnleggende og fatale måter, det er mer den tyngden vi er villig til å leve med for å opprettholde livet som det er. Du møter et par gamle venner som ikke helt får det til lenger. Men prøver. For ingentings skyld. Og et kjærestepar på fest, hvor jenta danser litt for lenge og litt for rart med en kompis av paret. Betyr det noe? Hva betyr det? Og hva med han som kjøper en ring til dama, men ikke får seg til å fri.

Hva er det som holder ham igjen? Livene til menneskene i disse fortellingene rulles opp i relativt små, men likevel absolutte episoder og opptrinn. I sum kan man si at det handler om å kjenne seg selv og miste den andre - for en liten stund. Lenge nok til at man må jobbe litt for å bli venner igjen.
Pål Angelskår, født 1973 i Oslo, debuterte i 2011 med diktsamlingen "I sommer skal jeg gifte meg med Cecilie".

Skaarerbanens Venner har igjen gleden av å invitere til FREMO-treff på Ask i Gjerdrum, torsdag 9.

- søndag 12. oktober 2014. Skaarerbanens venner inviterer for 7. Frognmarkas venner er en partipolitisk uavhengig forening som jobber for å bevare natur og friluftsområder i Frogn. Vi vil jobbe for å sikre mest mulig av. Offisiell hjemmeside for Brunstad Christian Church – også kalt «Smiths Venner». Artikler, videoer, forkynnelse og annet materiale for mennesker som ønsker å. Lillomarkas Venner avholder årsmøte onsdag 5. april 2017, kl 19 i Fjøset på Årvoll gård. Forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet, må være styret i hende. Et stort hjertesukk fra kassereren.

Igjen har vi fått innbetalinger for A-medlemskap uten at e-post adressen er påført innbetalingen. Da har vi INGEN muligheter. Kringsjås venner 25 år 1992 -2017. Hytta på Kringsjå var i 1990 i så dårlig forfatning, at den ikke kunne brukes. Den hadde stått og forfalt i mange år, slik. Om forskning.no.

forskning.no er en nettavis med norske og internasjonale forskningsnyheter. forskning.no gis ut under Redaktørplakaten. Ansvarlig redaktør / daglig. Ditt beste bryllupsnettsted, med online bryllupsplanlegger, stort bryllupsforum, tips, råd og inspirasjon til planlegging av bryllup! Her lager du også deres egen. Hjemmesiden til foreningen Østensjøvannets venner på nettet. Oversikt/"sitemap" BESØK VANNET. adkomst. naturfakta.

turforslag. naturdagbok. temaskilt Stavnesets venner ønsker. velkommen til årsmøte. Søndag 28.februar 2016 kl.17.00. Sted: Lynghaug i Futsetra. Forslag til årsmøte må være styre i hende innen.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.