Et eget rom

Et eget rom
Antall sider:
201
Serie:
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788282881418
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Anna Louisa Germaine Millisdotter bor i en herskapelig Frogner-leilighet hun en gang tilsnek seg ved hjelp av key-lime-paier og kysseteknikker fra marinen. Siden har hun sovet i 15 år.

Inntil hun bråvåkner 7. desember 2013. En kronikk i landets nest største avis minner henne om at offentligheten er full av nek. Og at verden trenger henne - tross alt.
Et eget rom er et moderne kammerspill med plass til både bitcoins, salongpistoler og Pussy Riot.
En feministisk satire om penger, pupper og professorater.

Best Western Plus Gyldenløve Hotell ligger i sentrum av Kongsberg, rett ved kollektivknutepunkt for tog, buss og taxi Ta en titt på våre rom, der 74 av dem er suiter med balkong. Alle rommene på Son Spa er dobbeltrom - og det er sjøutsikt fra de fleste. Røros Hotell er Rørosregionens største hotell med 157 komfortable rom, derav suiter, brudesuite, familierom, superiorrom, dobbeltrom og enkeltrom. Velkommen til Overhalla Hotel Send din bookingforespørsel til oss allerede i dag: Spar tid - La oss finne riktig sted til ditt arrangement! Vi finner rett sted til deres arrangement, møte, kurs, konferanse, julebord eller bare overnatting. Vi åpner sommeren med tradisjonell bryggedans og St.hans feiring, reserver rom nå for å vere med på denne kjekke helgen. 23 til 25 juni 20 gode ørretvann, robåt. Stor utstyrspark Krevende oppdrag Solid entreprenør SOMMERIDYLL PÅ HAVSDALSGRENDA. Bo i flotte leiligheter på toppen av Geilo – omringet av vakkert fjellandskap. Mange tur muligheter og aktiviteter. Hotell Refsnes Gods kurs og konferanse, kunst, vin og restaurant SJ arkitekter og sivilarkitekt Viktor Johansen har vunnet parallelloppdraget om boligutvikling i Fredensborgveien 24. Oppdragsgiver er Fredensborg Norge AS.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.