Forliset

Forliset
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788242164926
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Femte lydbok om Rino Carlsen, fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus.

De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold.

Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre.

På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme.

Skipslister, forlis og sjøskader Dersom du er spesielt interessert i opplysninger om et skip eller en hendelse, er det mulig vi kan hjelpe. Mkr "Western" N-42-R, var en klavert krysser, bygd i 1957 for Emil Eliassen jr, ved A.

Møllevik & Sønners Båtbyggeri, Sund i Rana. Western ble levert 19.12.1957 (LOE). Nordmenn på Titanic. Av Stine Bjørk Storhaug 17.apr.2012 I anledning 100-års markeringen av Titanics forlis, har Atle og Helene på Utvandrersenteret skrevet. Adresse: Fiskegardslia 5, 2210 Granli Telefon: 913 30 037 E-post: [email protected] Boknett.no er hele bokbransjens litteraturside. På Boknett.no finner du relevant stoff, enten du jobber i bokbransjen eller er interessert i litteratur. Søgneguiden er guide og veiviser for Søgne.

Den inneholder informasjon om severdigheter, aktiviteter, historie, kultur, handel og service i Søgne. Litt om hva som hendte ellers på 1990 tallet: Nelson Mandela, politisk fange i 27 år, blir løslatt fra Victor Verster-fengselet i Cape Town. Krigsseilere fra Agder 1939-1945 - register; Krigsseilerregisteret - spørsmål og svar; Krigsseilerhistorier. Arne Moi; Arnfinn Strøm og forliset til M/T "Scotia" i. Påskeberedskapen gjelder ikke bare i fjellet. Det vet tidligere brannmester Øyvind Stegen (62). Forside for historiefaget. Oversikt over innholdet, med direkte tilgang til meny og utvalgte tema.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.