Gaia 5

Gaia 5
Antall sider:
127
ISBN/EAN:
9788205335875
Kategori:
Utgivelsesar:

GAIA 5.

7 Samfunnsfag er et læreverk med en rekke aktiviteter og engasjerende innfallsvinkler tilfagstoffet.

Med GAIA får du et verktøy som motiverer til nysgjerrighet og læring.Læreverket gir rik anledning til å diskutere og fundere over verden og hvor fantastisk den er.Oppgavene i GAIA er mange og varierte, og tar hensyn til ulike læringsstiler. Mange av oppgavene er åpne og kan løses på ulike måter og nivåer. Til hvert kapittel er det utarbeidet en del faktaspørsmål med entydige fasitsvar. Disse finnes på spørrekort som er flott å bruke til spill og quiz.GAIA har også:* Tekster i ulik vanskegrad som egner seg godt til differensiert og variert undervisning* Bilder, bildetekster og overskrifter som til sammen formidler hovedinnholdet i læreverket* Tydelig progresjon som gjør det enkelt å ta i bruk verket på alle trinn* Rikt illustrerte oppslag som gjør det enkelt å tilpasse undervisningen* Lærerveiledning med spesialtips til undervisning i flerkulturelle elevgrupper * Mange konkrete forslag til undervisningsoppleggGAIA 1.7 har et nettsted med tilleggsressurser knyttet til bøkene. Nettstedet vil ha filmklipp fraNRKs arkiver, animasjoner, interaktive øvelser og arbeidsoppgaver. Det vil også finnes støtte til elevbokai form av innleste tekster. Nettstedet vil være under stadig utvikling. Lærerveiledningene i GAIA gir lærere metodiske ideer og praktiske tips til gjennomføring av undervisningen. Det finnes mange arbeidsark (kopiark) med for eksempel kart og forskjellige typer oppgaver for å ivareta de grunnleggende ferdigheter.

Trenger du nye ideer til naturfag- og samfunnsfagundervisningen din? Til hvordan du kan motivere og engasjere elevene dine i arbeidet med naturfag og samfunnsfag på. Her er Nye Gaia. Smartbok; Øverom 1 I øverommet kan elevene arbeide med interaktive oppgaver. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig.

Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig Under Øverom 2 finner du 1 Familien før og nå, 2 Nasjonaldager, 3 Kart, 4 Verdensdeler, 5 Dyr, planter og sopp, 6 Vann, 7 Verdensrommet, 8 Lys, 9 Materialer og. arkitektur, landskap og Økologi.

prosjektering, planlegging og utvikling. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Salto Smart Tavle er et brukervennlig og intuitivt verktøy, utviklet for å gjøre norskundervisningen rikere for læreren og læringen bedre for eleven. ingen og middels, får du se et treningsbevis. Diplom får du når du klarer den raske.

Gaia fører velsittende, eksklusive klær til kvinner i størrelse 32-46. Besøk vår nettbutikk gaiashop.no eller vår butikk i Akersgaten 16. Smartbok Grunnskole. 1.–4. trinn; 5.–7. trinn; 8.–10. trinn "Jeg synes dette er fantastisk. Jeg har alle elevene "inne". Det elevene er aller mest fornøyd med.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.