Gaia 6

Gaia 6
Antall sider:
48
ISBN/EAN:
9788205346796
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

I Gaia 5-7 Naturfag oppfordres elevene til å se verden med nye øyne. Nye innfallsvinkler og finurlige spørsmål inviterer til nysgjerrighet og undring, mens tekst og bilder tilbyr innsikt i verden rundt oss. Elevene får et møte med ekte forskermetoder, og får selv prøve seg som forskerspirer. Til hvert kapittel er det utarbeidet en del faktaspørsmål med entydige fasitsvar. Disse finnes på spørrekort, og er flott å bruke til spill og quiz.Gaia har også: Tekster i ulike vanskegrader som egner seg godt til differensiert og variert undervisning.

Bilder, bildetekster og overskrifter som sammen formidler hovedinnholdet i læreverket. Tydelig progresjon som gjør det enkelt å ta i bruk verket på alle trinn. Rikt illustrerte oppslag som gjør det enkelt å tilpasse undervisningen. Lærerveiledning med tips til undervisning i flerkulturelle elevgrupper. Mange konkrete forslag til undervisningsopplegg.

Enkle og konkrete forslag til aktiviteter både i elevbøkene og i veiledningene.

Her er Nye Gaia. Smartbok; Øverom 1 I øverommet kan elevene arbeide med interaktive oppgaver. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig. Denne nettressursen er ikke lenger tilgjengelig Trenger du nye ideer til naturfag- og samfunnsfagundervisningen din? Til hvordan du kan motivere og engasjere elevene dine i arbeidet med naturfag og samfunnsfag på. Under Øverom 2 finner du 1 Familien før og nå, 2 Nasjonaldager, 3 Kart, 4 Verdensdeler, 5 Dyr, planter og sopp, 6 Vann, 7 Verdensrommet, 8 Lys, 9 Materialer og. Smartbok - Den nye, levende læreboka. Smartboka for grunnskole. Velg kategori i menyen til venstre, eller finn din Smartbok ved å søke i søkefeltet. arkitektur, landskap og Økologi. prosjektering, planlegging og utvikling. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Gaia fører velsittende, eksklusive klær til kvinner i størrelse 32-46. Besøk vår nettbutikk gaiashop.no eller vår butikk i Akersgaten 16. Gaia 5 Elevbok Smartbok er tilgjengelig i en egen lærerversjon. Denne versjonen gir tilgang til Smart Time, et Smart-verktøy for planlegging og. Vivo 1-7 er utviklet til læreplanen i religion, livssyn og etikk fra 2008.

Verket består av én bok for 1.-2. trinn, én bok for 3.-4.

trinn og én bok for 5.-7. trinn.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.