Gestaposjefens datter

Gestaposjefens datter
Antall sider:
195
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788292870716
Sprak:
Utgivelsesar:

Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i Norge under den andre verdenskrig. Det å ha en tysk offiser som far og en norsk mor er en skjebne jeg deler med flere. Det spesielle i mitt tilfelle er at min far var Heinrich Fehlis - Gestapos øverste sjef og en av de mest fryktede og forhatte tyskere i Norge under krigsårene. Den andre verdenskrig skapte utallige ofre. Min lidelse startet først da krigen var over. Jeg ble født som et resultat av kjærlighet mellom to mennesker, men mitt liv ble en øvelse i skam og redsel for at noen skulle vite hvem jeg egentlig var. Det meste av mitt liv har jeg kjempet for å holde hodet over vannet, - med alkoholen som livbøye. Denne boken handler om den lange veien til selverkjennelse - til å akseptere at jeg er det mennesket jeg er. Nå våger jeg å fortelle min historie. Det er bare når alle vet, jeg ikke trenger frykte at noen kjenner sannheten.

Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår. Abonnementet fornyes automatisk, og løper til du sier opp. Abonnementet har. Kjøp 'Gestaposjefens datter' av Venke H. Fehlis fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet 9788292870815 Kjøp 'Gestaposjefens datter' av Venke H. Fehlis fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet 9788292870716 Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i Norge under den andre verdenskrig. "Gestaposjefens datter" av Venke H. Fehlis - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka. Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i Norge under den andre verdenskrig. Gestaposjefens datter (Innbundet) av forfatter Venke H. Fehlis. Biografier og memoarer. Pris kr 305 (spar kr 43). Varenummer/ISBN: P9788292870815 Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i.

Vår pris 317,-(portofritt). Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i Norge. Venke H. Fehlis Gestaposjefens datter.

Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.