Gudfar

Gudfar
Antall sider:
142
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788281434424
Originaltittel:
Gudfar
Sprak:
Oversatt av:
Marstein, Trude
Kategori:
Utgivelsesar:

Romanen Gudfar er historien om motorsyklisten Uffe. Han vokser opp med sin far Paul som er fabrikkarbeider og medlem av motorsykkelklubben Spitfire i Danmark. Uffe får en åpenbaring på et motorsykkeltreff, noe som fører til at livet tar en ny retning.

Han oppsøker sin mor Tenna som forlot familien da han var liten. Han møter også igjen Petring, hans guddatter som er blitt ungdom og som kjemper på barrikadene for å bevare ungdomshuset på Nørrebro i København. Gudfar er en fortelling om livet om foreldre, frigjørelse og savn. Den handler om å tro på seg selv, om frykt for ensomhet, lengsel etter fellesskap, og om å kjempe for det og den man elsker.

Konfirmasjonssanger til jente fra onkel, tante, fadder, gudfar Disse sangene er skrevet til jentekonfirmanter og har da selvfølgelig litt mer feministisk innhold enn. Konfirmasjonssanger til gutt fra fadder, onkel, tante, gudfar m.m. Her kan du finne konfirmasjonssanger til gutter. Du vil få se en forhåndsvisning av sangen. Her finner du alle typer konfirmasjonstaler du kan laste ned fra norges største talearkiv Last ned en ferdig dåpstale.

Trenger du en tale til dåp, skriver vi taler til dåp på bestilling! 1001 Sang er stedet for dåpstaler. Skal du holde dåpstale, bør du besøke vårt nettsted! Erna Solberg åpner festivalen Det er nå klart at Statsminister Erna Solberg takker ja til å åpne årets jubileumsfestival på Notodden. 1859 Født i Gudbrandsdalen 4. august. Sønn av Peder Pedersen (1825–1907) og Tora Pedersen født Olsen (1830–1919). Døpt Knud Pedersen i Garmo kirke 28.

august. 120 FERDIG LAGEDE TALER, bryllupstale, konfirmasjonstale, festtaler, takke for maten tale bryllup, brudens, brudgommens tale, herrenes tale, forlover tale, 50 år, 60. HOLD PERFEKTE TALER, TALE VED BRYLLUP, KONFIRMASJON, DÅP, FEST, BURSDAG og andre viktige anledninger!! Damenes tale, herrenes tale jubileum. Hvordan dekke et bord riktig? Det er avhengig av anledning og hva slags mat som serveres. Jo flere retter, jo mer å holde styr på. Buffèt. Skal du lage et selskap.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.