Hannahs brev

Hannahs brev
Antall sider:
346
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788205501454
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Billie flykter fra et havarert ekteskap og en unevnelig sorg tilbake til barndomsleiligheten i New York. Her finner hun skrinet med brev hun gjemte da hun dro hjemmefra som ungdom. Den gang virket kjærligheten ukomplisert, og fremtiden lå lys og åpen foran henne. Da Billie åpner skrinet, oppdager hun at det ligger noe mer der, noe som ikke tilhører henne.


Uforvarende trekkes Billie inn i en annen kvinnes skjebne, i et annet land, i en annen tid: en liten jentes flukt fra nazistene og hennes senere liv i et kunstnermiljø i 1960-tallets strengt kontrollerte Tsjekkoslovakia. Det som hele tiden driver den fremmede kvinnen, er håpet om å finne igjen broren. Men hvem er hun, og hvordan endte historien hennes? Billies forsøk på å finne svar blir samtidig hennes egen vei tilbake til livet.

Hannahs brev er en reise til en dramatisk tid i europeisk historie og en fengende beretning om to kvinneskjebner. En ny fargesterk roman fra forfatteren av Rakels bok.

Nye skjønnlitterære bøker for voksne 08/06/2017. Bilde Forfatter Tittel : Clare, Cassandra: Lord of shadows: Lind, Elin Åsbakk: Punktum midt i en vakker setning. Lydbokforlaget er Norges største utgiver av lydbøker.

Hør lydbok på nedlastbar mp3-fil eller på CD. Nye lave priser på ebøker fra 2016 Vis alle. Orientekspressen Torbjørn Færøvik 199,-175,-Les mer Skedsmo bibliotek, Strømmen inviterer til språkkafé hver torsdag fra og med 9. mars klokken 17.00-18.30. Kaféen er et samarbeid med frivillige.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.