Helvetes engler

Helvetes engler
Antall sider:
379
ISBN/EAN:
9788281693210
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Dette er en spesiell utgave av boken 'Helvetes engler' hvor det kun er 200 eksemplarer til salgs.

Boken er bundet inn i ekte skinn og den har svarte bokkanter. Selve boken ligger i en spesiell håndlaget eske. I esken finner du også et fotografi tatt av Marcel Leliënhof. Det er et originalt inkjet print, produsert fra original billedfil og printet på Museo papir. Det finnes fem ulike motiv, men det er en overraskelse hvilket motiv dere får.

En øde planet. Ørkenlandskap. Ulende vinder. En brennhet sol og en iskald natt. Der det en gang var liv, er det nå kun stillhet. Svever det fortapte spøkelser der? Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. 18. april markerer årsdagen for et betydningsfullt vendepunkt i verdenshistorien. Reformasjonen ble ledet av menn med sterk tro, dyp overbevisning, stor intelligens. Kåseri (610 stk.) - Skal lære av andres feil Show no mercy! Bokmål - Skyt en elg, skaff deg en klimakvote Du visste kanskje ikke at elgen er en skikkelig. 17. mai - Norges dag! Kåseri av og om tanker rundt 17. mai-feiringen i Norge.

Tentamensoppgave VG1-ST, våren 2008. Bokmål 2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.