Hestens anatomi

Hestens anatomi
Antall sider:
95
Serie:
Pegasus hestebøker
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788244201377
Originaltittel:
Die Anatomie des Pferdes
Sprak:
Oversatt av:
Knævelsrud, Torunn
Kategori:
Utgivelsesar:

Christina Fritz: Hestens anatomi
En reise gjennom hestens kropp

Hvordan fungerer en hest? Hva er nødvendig for at den skal kunne bevege seg, puste og spise? Hvilke strukturer i kroppen kan vi se og kjenne på? Hvilke funksjoner kan vi observere?

Disse spørsmålene og enda flere gir denne boken svar på. Det blir særlig lagt vekt på bevegelsesapparatet, som er av svært stor betydning for hesten som fluktdyr. Men også funksjonene til de indre organene, huden, nervesystemet og sanseorganene blir forklart. Tallrike beskrivende tegninger og fotografier gjør det lett å forstå selv kompliserte sammenhenger.

Fra innholdet
Latin for ryttere og veterinærer
Bevegelsesapparatet
Nervesystemet
Fordøyelsessystemet
Sanseapparatet
Dr. Christina Fritz har en PhD i biologi med spesialisering innen dyrefysiologi og er en anerkjent fagbokforfatter. Hun driver sin egen praksis for integrert hesteterapi i Berlin og holder kurser i energetisk arbeid med hester i Tyskland, Østerrike og Sveits.
Mer informasjon om forfatteren og hennes arbeid på www.sanoanimal.de

Hesten, Equus caballus, tilhører – i likhet med sebraen og eselet – hestedyrene. Hesten har brukt nesten ufattelig lang tid på å utvikle seg til den moderne. Den uka leiren varer får du blant annet være med på Praktisk stallopplæring, fôring, måking, flising og rutiner i en stall, pussing og. AVLYSNING AV RIDEKURS.

Vi er nå i en situasjon hvor vi ser oss nødt til å avlyse rideskolekursene som var planlagt med oppstart 8.mai her hos oss. Forestill deg hvordan det vil være å gå på tåneglene hver dag for slik har nemlig hestene det. Høvene er en viktig konstruksjon i hestenes bevegelsessystem og har Undersøkelse Ultralyd er det viktigste diagnostiske redskapet når det kommer til sene- og ligamentskader. Men før man starter med ultralydundersøkelsen bør.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.