Historien om Kleopatra

Historien om Kleopatra
Antall sider:
194
Serie:
Historien om
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788243010536
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

«Cæsar og hans menn ble forskrekket da de så noe som rørte seg. Det var et levende menneske inni teppet!»

Kleopatra var 18 år gammel da hun giftet seg med sin egen bror og ble kronet til dronning av Egypt. Resten av livet måtte hun kjempe for å beholde makten og holde fiendene på avstand. Og Kleopatra hadde mange fiender. Hennes egne søsken forsøkte å drepe henne, og Romerriket truet stadig med å invadere landet.

Men Kleopatra var smart, strategisk og slu, og de romerske feltherrene Cæsar og Antonius falt pladask for den egyptiske dronningen.

Dette er historien om Kleopatra - en av de mektigste kvinnene i verdenshistorien.

Man trenger ikke fiksjon når virkeligheten er så dramatisk som dette!

Historien om-bøkene er en norskskrevet biografiserie for lesere fra 10 år og en riktig godbit for alle som husker biografiene vi leste som barn på 70-tallet fra Helen Keller til Beethoven. Først ut er boka om Kleopatra, som ble dronning da hun var 18 år og hersket i 22 år.

Historiens berømte kjærlighetsforhold Napoleon og Joséphine, Lord Nelson og Emma Hamilton, Kleopatra og Markus Antonius - historien er full av storslagne. Kjøp 'Kleopatra, historien og mytene, liv och legend' av Allan Klynne fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet 9788202427528 Kleopatra - Egypts siste farao Kleopatra fikk sansen for makt da hun ble dronning av Egypt i en alder av 18 år.

De neste to tiårene satset hun alt for å.

Kjøp 'Historien om Kleopatra' av Renate Nedregård fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788243010536 Omtale fra Den Norske Bokdatabasen. Dette er historien om Kleopatra som levde for to tusen år siden. Hun ble dronning av Egypt sytten år gammel, og endte sitt liv. "Historien om Kleopatra" av Renate Nedregård - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne. Rikere enn noen annen Det hører med til historien at Kleopatra var «umåtelig mye rikere enn noen annen i Middelhavsområdet», og at ingen kvinne nøt. Historien om Kleopatra er vevd inn i et nett av myter. Arkeologene håper nå å oppklare hvor den siste egyptiske dronningen er gravlagt, og hvordan hun døde. Kleopatra (Innbundet) av forfatter Allan Klynne.

Kulturhistorie. Pris kr 399. Kleopatra – historien og mytene er beretningen om ikke bare hva som hendte. Kleopatra (69–30 f.Kr.) var bare 17 år da hun ble dronning av Egypt. Hun regjerte sammen med sin bror, Ptolomaios Dionysos, som hun var gift med og som bare var 9 år!

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.