Hjem

Hjem
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788242132802
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

I Hjem forteller Anne Karin Elstad om sin egen oppvekst på Nordmøre på 1940 og -50-tallet - en oppvekst som ga inspirasjon til et liv som forfatter. Det er en samfunnsengasjert og sterk familie vi møter, og Anne Karin Elstads lesere vil kjenne igjen menneskeskjebner og hverdagsdramaer fra hennes mange romaner. Forfatteren forteller om de første 16 årene av sitt liv. Hun vokser opp på gården Hestnes i den lille bygda Valsøyfjord på Nordmøre, og er bare ei lita jente på fire år da vi møter henne sommeren 1942. Det er krig, men for lille Anne Karin finnes ingen annen hverdag, og på gården må kuene melkes og potetene settes i jorda.
Det er de tette båndene mellom menneskene på gården som står sentralt i Elstads erindringer - forholdet til søsknene, til foreldrene og besteforeldrene. Aller best er stundene med mora Jenny, og når hun blir alvorlig syk, blir den varme stemningen i kjøkkenet på Hestnes erstattet med taushet og frykt.

Den norske tannlegeforening (NTF) er en fagforening for landets tannleger og jobber med å ivareta tannlegenes faglige, økonomiske og sosiale interesser, samt gode. Aker og Molde FK har samarbeidet i mer enn 20 år. Aker er et industrielt investeringsselskap som tilfører kapital og kunnskap i utvikling av bedrifter. En ny søndag står for tur, og nok en vanskelig motstander står på motsatt banehalvdel. Denne gangen heter motstanderen Ull/Kisa.

Offisiell kunngjøring av endringer i norske lover og forskrifter. Gratis tilgang til gjeldende lover og forskrifter, traktater og nye dommer.

Sydenbygg III Leiligheter med 2 soverom, privat basseng eller takterrasse. Seks nye leiligheter nederst i Loma Dos med havutsikt. Alle leiligheter har 2 soverom og.

En verden av hjeminnredning på telefonen. Få inspirasjon, lag en huskeliste over møblene du trenger, og få en veibeskrivelse til nærmeste IKEA-varehus. Tip Top TPMS - Panvulk har produktene. TPMS står for Tyre Pressure Monitoring System. I Norge kaller vi det dekktrykk-overvåking. På grunn av et nytt EU-direktiv. Og det er jo så bra, og helt utrolig for ENDELIG!!! etter flere år alene på kontoret begynte det en tøff, morsom, kul, råflink og voksen dame i 100% stilling som. I dag feirer vi 17.

mai, vår nasjonaldag. Jeg har i løpet av livet mitt bodd i mange forskjellige land. Er det noe jeg alltid har kjent på så er det takknemlighet. Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft. Jøtul har siden 1853 vært verdens ledende produsent av peiser, vedovner og peisinnsatser i støpejern.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.