Hvite spor

Hvite spor
Antall sider:
408
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788205488557
Originaltittel:
Vita spår
Sprak:
Oversatt av:
Marstein, Trude
Kategori:
Utgivelsesar:

En ung kvinne blir funnet død om bord på et tog. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?

Et hurtigtog står stille på Norrköpings sentralstasjon i den kalde vinternatten. En ung kvinne er nettopp blitt funnet død om bord på toget. Fingrene hennes er blodige, og hun har hvitt skum rundt munnen. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?
Statsadvokat Jana Berzelius blir satt på saken sammen med politiet. Det går ikke lang tid før etterforskningen blir mye mer personlig enn hun hadde tenkt seg. Atter en gang blir hun konfrontert med sin fortid. Da kriminalbetjent Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander kommer over et spor, skjønner Jana at mistanken peker mot en person som hun kjenner til. En mann hun helst vil glemme, en som vet altfor mye om henne. For å beskytte sin fortid må hun finne den mistenkte mannen før politiet gjør det.
Hvite spor er Emelie Schepps andre bok om statsadvokat Jana Berzelius.
«Schepp vever et komplisert plot rundt forbrytelsen og statsadvokat Jana Berzelius' mystiske bakgrunn. Samtidig er det bra og troverdig ...» Lotta Olsson, DN

Trump har senere antydet at dette bunnet i noe han hadde lest i New York Times og hørt på TV-kanalen Fox. Andre talsmenn har i ettertid argumentert for. IKEA Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom mm. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle på IKEA.no Alle barn som skal begynne på skolen høsten 2017 skal ha fått brev med informasjon om førskoledag tirsdag 30.mai fra 09.00-12.00. Det blir informasjonsmøte for. Boksing er det som skjer når en bråte hvite menn ser på at to svarte menn banker hverandre opp. Vaser som gjør blomstene enda vakrere. Dekorasjon er avgjørende når du vil friske opp stuen, og til og med vasene dine sier noe om hvordan du setter ditt. Det finnes to ulike spor å følge hvis Trump vil få til «en mer rettferdig løsning» enn USAs forpliktelser i Parisavtalen, påpeker CICEROs forskningsdirektør. President Donald Trump vil ikke ta stilling til Parisavtalen før etter at han har besøkt Europa i slutten av mai, opplyser Det hvite hus. Hvis USA går ut av. Arkeologiske utgravninger har avdekket spor etter vikinger i det som er dagens USA, men området ble ikke kolonisert av europeerne før 1500 e.Kr. ELVEBLEST - når huden blir full av vabler. Elveblest er en vanlig hudreaksjon som svært mange mennesker får en eller annen gang i livet. LOG AS leverer kvalitetsprodukter til gartnerens produksjon og varehandel. LOG Utemiljø fører et bredt sortiment for anleggsgartnere, landskapsarkitekter og.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.