Langs linjene

Langs linjene
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788293184331
Sprak:
Utgivelsesar:

T-banen i Oslo, som snor seg fra vest til øst, møtes i krysninger i sentrum, der andre linjer går fra sør til nord og i ring.

Et nett av skinner binder hovedstaden sammen. En kald vinterdag da vognene fyltes med morgentrøtte, slo det forfatteren at alle disse menneskene til sammen utgjør Oslo.
Hvem er de og hvilke historier har de å fortelle? Ideen til denne boka ble født.
Boka er forfatterens møte med helt vanlige folk som bor langs Tbanelinjene fra Østerås i Bærum til Ellingsrud i Oslo. Hver og en har bydd på seg selv med historier og tanker, som forfatteren deretter har bearbeidet og laget til sine egne tekster. Dette er et samarbeidsprosjekt om tekst og fotografier, der ord møter bilder.

Mens forfatter Hanne Førland har snakket med folk og skrevet, har fotograf Siv Sivertsen tatt med kameraet langs de sammen T-banelinjene og fanget motiver. Resultatet er blitt et vakkert og tankevekkende samspill av bilder og ord.

Det finnes mange forskjellige typer vinkler: rette vinkler, spisse vinkler, supplementvinkler og mange flere. I dette avsnittet vil ta en titt på de forskjellige.

Trefelling og skogrydding - De fleste strømbrudd skyldes trær som velter over ledningen eller greiner som "gnager" ledningen i stykker. For å sikre.

Her viser vi hvordan bokstaver brukes i generelle utregningsmåter i formler, mer bestemt i utregningen av arealet av et trapes. Dette er en av de enklere formlene. Nye tekniske løsninger. Nye løsninger der propell og vannjet kan bli erstattet av naturens prinsipper for fremdrift blant annet hos delfiner, ble presentert av. <

Rytme, gjentagelse. Balanse Balanse er det viktigste komposisjonsprinsippet. UTM-soner i Europa (Opphavsrett: www.demis.nl) Finne et steds koordinater ved hjelp av kart og rutenett.

Ved hjelp av rutenettet i et kart skal vi finne UTM. - www.luskeraasen.com. Ny web-ansvarlig. Fra januar 2017 har Halvor Sogn Haug avløst Terje Strøm som web-ansvarlig på vår hjemmeside. Vi har et stort og variert utvalg av rosetter som hører til i Norge. Noen modellerer vi selv, andre stammer fra våre mange restaureringsoppdrag. Forbedret navigering langs delte kanter o Hvis du bruker en PC med flere skjermer, er det sannsynligvis én eller flere kanter på skjermen som deles. Gaupe er det eneste viltlevende kattedyret i Norge. Det er et sky skogsdyr som i hovedsak lever av rådyr og mindre pattedyr, men som også kan ta sau og rein.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.