Les B

Les B
Antall sider:
72
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788203117367
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

les B er andre bind av les ABC, en ABC i tre bind som fokuserer på lydmetoden. les B har i all hovedsak lydrette ord, men ordene blir lengre og mer kompliserte enn i les A. Dobbel konsonant og store forbokstaver innføres.

tXt 2017/18: Klart for påmelding! Vi åpner nå for påmelding til neste skoleårs tXt-aksjon Les mer Meld dere på Bokslukerprisen 2017-2018.

Alle 6. klasser inviteres til å delta på høstens leselystpris Les mer Logg inn. Multi. Bokmål; Nynorsk M/B Øya går i fast rute gjennom den Sørlandske skjærgården og Blindleia hele sommeren. M/B Øya har plass til 61 personer og det er sitteplass til alle på dekk. Brøttum Almenning utvikler og selger hyttetomter på Sjusjøen. De selger også boligtomter i Ringsaker, i tillegg til tradisjonelt skogbruk.

Storsatsning på LMC i Norge Les mer Slik bor du gratis på 520 italienske vingårder Les mer Kanvas, små barn - store muligheter. Kanvas’ doktorgradsprosjekt. Lek som innebærer en viss risiko, for eksempel lek med høyde eller fart, anses som verdifull. Fotokunst utstilling i forbindelse med OGP! I forbindelse med VG Oslo Grand Prix 2017 på Bjerke Travbane 9.-11. juni 2017 vil det bli arrangert en. I vår filial på Sæter kan vi tilby godsaker som pizza fra vår vedfyrte steinovn, byens beste kanelbolle, sandwicher, smørbrød og salat, kaffe og kaker.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.