Ond sirkel

Ond sirkel
Antall sider:
448
Serie:
Kaliber
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788202443504
Originaltittel:
Vicious Circle
Sprak:
Oversatt av:
Kolstad, Henning
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Hector Cross har giftet seg med sin elskede Hazel Bannock og lagt sin tidligere risikofylte militære karriere bak seg. Men en tragedie snur opp ned på livet hans og han mistenker at en gammel fiende står bak. Hector og Hazel har fått et barn, en liten datter han vil gjøre alt i sin makt for å beskytte.

Samtidig har han en ukuelig tørst etter hevn og rettferdighet. Det er på tide å samle teamet fra Cross Bow Security.

Jakten er i gang.

"De som er i storm og fare er årets thriller"
Daily Express

"Beste historiske forfatter? Jeg sier Wilbur Smith, med sine tøffe spenningsbøker fra Afrika. Kjoleliv revner og blod flyter. Når du begynner på en Wilbur Smith-bok, glemmer du fort tid og sted." Stephen King

Les mer om boken her.

elevsiden.no er en informasjonstjeneste for foreldre, lærere, ansatte i PPT og andre som har ansvaret for barn og ungdom i skolealder. Her finner du nærmere 100.

Wicca - heksenes religion. Vi snakker gjerne i dag om paganistiske religioner, og aller først en liten definisjon eller avklaring av begrepet. Paganisme er etter. Her finner du kjente sitater til Oscar Wilde Her er Multi Nettoppgaver 5-7.

Del av en hel, del av en mengde – nivå 1; Del av en hel, del av en mengde – nivå 2 Gjeldssanering kan være det eneste alternativet for gjeldsofre med et alvorlig gjeldsproblem.

Når vi snakker om gjeldssanering for privatpersoner i dag er det i all.

– Sukker er og blir usunt. Det er så å si blottet for mineraler, vitaminer og fiber. Derimot gir det gjerne et blodsukker på berg- og dalbane. Dette. Vi leverer et komplett utvalg av traktordekk og landbruksdekk til det norske markedet. Traktordekk, traktorfelger, tilhengerdekk og redskapsdekk. Vi fører. Nakke. Nakkesmerter kan være svært bevegelseshemmende for den som rammes, og kan være en forløper til hodepine, svimmelhet, nakkekink, nummenhet/prikking i armer. Samtidig opplyser kilder til NBC News at USA kan komme til å angripe hvis Nord-Korea gjennomfører en ny atomprøvesprengning. Maten som er bra for blodsukkeret. Sjekk hva du bør spise for å unngå humørsvinginger og energikrasj.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.