Pengekravsrett

Pengekravsrett
Antall sider:
413
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788205462588
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Boken gir en omfattende og grundig fremstilling av de sentrale emnene innenfor pengekravsrett, som er en del av faget obligasjonsrett.

Blant bokens temaer er rentespørsmål, overdragelse av fordringer og debitorskifte, samskyld og regress, motregning, tilbakesøking, oppgjør av pengefordringer og foreldelse.

Fullført bachelor i rettsvitenskap kvalifiserer for en rekke stillinger i det private næringsliv samt lokal- og sentralforvaltningen. Næringsvirksomheter har behov. JUS100 - Juridisk metode og norsk rettssystem JUS201 - Offentlig saksbehandling og forvaltningsrett JUS102 - Forretningsjus I (Kontrakts- og selskapsrett) Advokatene i Ski. Vr mlsetning er gi effektiv advokatbistnd innen arbeidsrett, eiendomsmegling, kjpsrett, arverett, barnevernrett, rettshjelp mfl. Kontakt. Jusinfo.no er laget for å være et slags juridisk oppslagsverk, der privatpersoner og bedrifter kan få mer informasjon om et rettsområde. Å skrive jus til eksamen Boka tar for seg oppbygginga av juridiske resonnementer i praktikums-, teori-, HHH- og domsanalyseoppgaver. RefNr: 9788202218522 Jonas Dale Advokat Partner Jonas Dale ble Cand.jur i 2001.Før han tiltrådte Advokatfirmaet Hulaas, arbeidet han i Advokatfirmaet Bugge, Arentz-Hansen & Rasmussen. Jusinfo.no er laget for å være et slags juridisk oppslagsverk, der privatpersoner og bedrifter kan få mer informasjon om et rettsområde.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.