Sitronlimonaden

Sitronlimonaden
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788292863169
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:
Forlag:

Nasir og moren hans har flyttet til Norge fra Syria. Nasir ønsker å bli akseptert på skolen, men føler seg ofte dum og annerledes. Noe av dette skyldes morens manglende detaljkunnskap om hva som passer seg på skolen og i sønnens omgangskrets.?? Et sentralt tema i boka er hvordan det kan være vanskelig for innvandrerbarn å vokse opp i to kulturer samtidig. Men dette er også en bok om den gode kjærligheten mellom mor og sønn, og om et barns forhold til venner - noe som gjør den relevant for alle, uavhengig av etnisk tilhørighet.

Sitronlimonaden av Hilde Henriksen. Kan sure sitroner trylles til søt saft? - Et undervisningsopplegg om kulturforskjeller og likheter på 4.trinn. Sitronlimonaden av Hilde Henriksen. Bildeboka som utgangspunkt for refleksjoner om ulike kulturer og motivasjon til lese- og skrivelyst på 3. trinn. 17.

mai og feiring av 200-årsjubileumet for Grunnloven er straks rundt hjørnet, og det er sikkert flere enn meg som grubler på hva de skal servere denne dagen. Hva er vel bedre og mer forfriskende en varm sommerdag, enn et iskaldt glass med smakfull limonade? Avkjølende, friskt og supergodt. Under finner du syv. Mens desember er den overlegent største salgsmåneden i Vinmonopolet generelt, selger butikken i Risør tre ganger så mange liter i juli. Bli med til Risør og få. 17. mai er plutselig rundt hjørnet, og du grubler kanskje litt på hva du skal servere familie/venner på nasjonaldagen? Her er noen gode oppskrifter som kanskje kan. 35286 oppskrifter på mat og drikke fra hele verden, hvorav de fleste har næringsinnhold. Flere avanserte søk og mange gode middagstips til hverdagsmat, festmat. Enkelt å lage, forfriskende å drikke. Lemonade er kjempegodt på varme sommerdager. Pass på at du bruker godt modne sitroner.Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.