Sjarmerende uterom

Sjarmerende uterom
Antall sider:
151
Serie:
Inspirasjon fra Gyldendal
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788205464988
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Finn inspirasjon til å skape ditt eget personlige uterom ? fra vår til høst ? ved hjelp av kreative gjenbruks- og redesignideer.

Her får du gode ideer til innredning av hagestuen og utekjøkkenet samt tips til hvordan du kan lage dine egne hagemøbler. Du får også gode råd om plantestell og tips til hvordan avlagte tekstiler og materialer kan få nytt liv og skape en unik stemning.
Hvorfor ikke invitere familie og venner til sommerfest i hagen? Her er oppskrifter på lekre sommerretter og personlig borddekking.

Noen ganger er det ekstra sjarmerende å sette seg helt ute i den grønne hagen. Denne frittstående løsningen gjør det mulig for deg å gjøre nettopp dette, uten. Ellen Dyrop er utdannet innen kunstfag ved Høgskolen i Oslo. Hun har vært medforfatter av flere bøker, og hun lager reportasjer om hobby og interiør for ukepressen. GULL: Vinner av Uteromsprisen i tre 2016 er Øystein Perskaas. Ifølge fagjuryen har han og familien skapt et uterom av de sjeldne på småbruket i Telemark. mølleren Aremark, Østfold, Norway Møllerens hus er en gave-, interiør-, og klesbutikk og kafé som ligger i Strømsfoss i Aremark kommune. Vi har vektlagt lyse og praktiske leilighetsløsninger i Smedhagen Park. Planløsningen er nøye gjennomarbeidet av vår arkitekt, og du finner smarte og gode. Sjøhyttene. Vi har med omhu plassert ut våre hytter på kaikanten, på svaberget og hyller i naturen. Hyttene er designet for å komplettere stedet og naturen, hvor. 5 flotte hagebøker Vil du vite hvordan du kan gjøre hagen din personlig eller skape en spiselig oase hjemme hos deg selv? Her er bøkene du trenger! Du behøver ikke være gartner for å få til en koselig hage. Her består grunnen av sand, men likevel er det blitt en frodig oase! Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Finn informasjon du trenger i byggeprosessen på våre nettsider. "skap" Ditt søk gav ingen resultater. Prøv med et annet søkeord.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.