Stjernenatt

Stjernenatt
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788202459413
Originaltittel:
Starry night
Sprak:
Oversatt av:
Sævold, Ann-Magritt
Kategori:
Utgivelsesar:

?Magisk (...) Gå ikke glipp av den!"-Fresh Fiction ?Et deilig julemirakel, vel verdt å vente på."-Publishers Weekly
Journalisten Carrie Slayton er lei av å skrive for sladrespalten og lengter etter å bruke tiden på noe mer meningsfylt. Da gir redaktøren henne en utfordring: Hvis hun først intervjuer forfatteren Finn Dalton, så skal hun etterpå få skrive om det hun selv ønsker.
Finn er fra Alaska og har skrevet en bestselger om å overleve i villmarken. Han har gjentatte ganger nektet å snakke med journalister, og ingen vet nøyaktig hvor han bor. Carrie setter seg på første fly, selv om det betyr at hun må feire jul i kalde, ugjestmilde Alaska ...

Stjernenatt er fylt av julestemning, og er en gledelig roman om å finne lykken når man minst av alt venter det.


?En julekonfekt ... for mange lesere en like viktig del av julen som julekaker og sukkerstenger."-Kirkus Reviews

?En søt romanse (...) som denne bestselgende forfatterens mange tilhengere vil hygge seg med."-Library Journal

Stjernenatt, Museum of Modern Art i New York. Fri. fri Den nederlandske maleren Vincent van Gogh var en av ekspresjonismens forgjengere. Han regnes som en av de. Stjernenatt, malt i 1889, er et av Vincent Van Gogh mest kjente verk. Som sagt tidligere så malte han dette bildet fra humkommelsen, for det var utsikten fra rommet. "Det er som om jeg og himmelen er besatt av de samme, voldsomme krefter", mente Vincent van Gogh om maleriet hans "Stjernenatt". Jeg valgte å male bildet. Tittelen på maleriet er «Stjernenatt». Det ble malt i 1889 i epoken postimpresjonismen. Kunstneren heter Vincent van Gogh og maleriet er et av hans mest kjente verk. Stjernenatt (van Gogh) Posters hos AllPosters.no. Velg mellom over 500 000 Posters & Plakater. Rimelig innramming, rask levering og garanti om 100 % kundetilfredshet. Vincent van Gogh: Stjernenatt over Rhône, 1888. Musèe d'Orsay. Edvard Munch: Stjernenatt, 1922–24. Vincent van Gogh: Selvportrett med grå filthatt, 1887 Paris. Stjernenatt, malt i 1889, er et av Vincent Van Gogh mest kjente verk. Som sagt tidligere så malte han dette bildet fra humkommelsen, for det var utsikten fra rommet.

Stjernenatt, ca. 1889 Plakater av Vincent van Gogh - hos AllPosters.no. Velg mellom over 500 000 Posters & Plakater. Rimelig innramming, rask levering og garanti om. Stjernenatt i Borggården Konsert med Kjetil Støa, Isa Katarina Gericke, Årets medspiller Sindre Dillan, Olsokorkesteret og Olsokkoret under ledelse av Ole Gardinlengde i bomull. Bunnfarge i lys rosa, lys blå eller grå med hvite stjerner. 2 gardinlengder i pakken. 8 stk. ringer til oppheng pr. gardinlengde. Vaskes på.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.