Stjernens time

Stjernens time
Antall sider:
92
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788274884588
Originaltittel:
A hora da estrela
Sprak:
Oversatt av:
Munck, Ida
Kategori:
Utgivelsesar:

Clarice Lispector regnes i dag blant verdenslitteraturens viktigste moderne forfattere. Stjernens time utkom posthumt i 1977 og anses av mange som hennes hovedverk. Vi møter den unge jenta Macabea som jobber som maskinskriverske i storbyen Rio.

Hun kommer fra enkle kår i det nordøstlige Brasil og lever et fattigslig liv, hvor hun lærer seg å se gleden i de små ting. Så forelsker hun seg i Olímpico, en ung gutt fra samme landsdel som henne. Han er en sann opportunist som vil videre i livet. Er Macabea en del av planene hans? Når han til slutt forlater henne til fordel for Macabeas jobbvennine, bestemmer hun seg for å oppsøke en spådame. Sannsigersken spår Macabea en strålende framtid...

Orion - En favoritt for mange amatørastronomer. (Av Birger Andresen, Alfred Trønsdals vei 15, 7033 Trondheim) En litt omredigert versjon (bildemessig) av en. Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur. Norske Nina (23) ble invitert hjem til «Instagram-kongen»: – Han er ikke så ekkel som man skulle tro Baseballaget New York Mets publiserte et jubelbilde fra klubbhuset etter å ha slått Miami Marlins i helgen. T.J. Rivera (28) ble kronet til kampens konge. Introduksjon. Faget astronomi er det eldste av naturvitenskapene og grodde fram i antikken. Røttene går likevel tilbake til tusenårgamle sivilisasjoner og deres.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.