Transport og logistikk

Transport og logistikk
Antall sider:
328
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788256273577
Sprak:
Kategori:
Utgivelsesar:

Denne boka er tilpasset læreplanen i faget Transport og logistikk på programområdet Transport og logistikk Vg 2, i den videregående skolen. Boka er også aktuell som lærebok i teoridelen til fagbrev som yrkessjåfør/logistikkoperatør for privatister, og ikke minst for bedrifter som tilbyr undervisning i yrkessjåførutdanningen.

Boka tar blant annet for seg rammebetingelser, kommunikasjon, regelverk og økonomi i forbindelse med - godstransport - persontransport - lager - terminal Gunnar Ottersen er førstelektor i logistikk ved Handelshøgskolen UIT, Norges arktiske universitet. Forfatteren har mange års bransjeerfaring fra arbeid i gods- og transportvirksomheter, dessuten mange års praksis fra undervisning innen fagområdet.

Veileder for transportbestillere lansert. Den nye veilederen for transportbestillere er lansert! Dette er et godt verktøy, som gir en ryddig og relevant oversikt.

GF logistikk leverer transport og distribusjon i hele Norge. Landsdekkende transport og lokaldistribusjon. Punktlig levering og en personlig service. Alle transporter. B.H. Ramberg AS er totalleverandør av transport-, spedisjons- og logistikk-/lagerløsninger til næringslivet - hovedproduktet er landsdekkende transport av. Bring blir offisiell logistikkleverandør for VM i sykkel – og vil sørge for at små og store transportoppdrag blir løst hundre prosent før, under og etter. Vi løser ditt logistikk og transport behov. Vi er Nord-Norges største turbuss selskap og Norges største turne transportør. Årets lærebedrift 2016. Bring transportløsninger, avdeling Lom og Otta, er kåret til årets lærebedrift innen transport og logistikk. 06.

04.2017 Bjarnes Bud & Transportservice AS - Budbil og transport i Bergen siden 2005 NHO Logistikk og Transport, Middelthunsgate 27, Postboks 5489, Majorstuen, 0305 Oslo Tlf. 23 08 87 80 [email protected] Org.nr: 983 054 331 Fra Lindesnes til Nordkapp Står det på kartet leverer vi! A til B AS er ditt transport og logistikkfirma som satser alt på god service og levering til avtalt tid. IKT-løsning for transportlogistikk. Transportører og transportkjøpere knyttes sammen over internett via webbaserte og mobile applikasjoner.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.