Uvisshet som mulighet

Uvisshet som mulighet
Antall sider:
70
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788299860000
Sprak:
Utgivelsesar:

Gjennom en rekke utdanningsdisipliner har jeg stiftet bekjentskap med forskjellige tilnærminger til det å lede. Disse strekker seg fra rent fagdidaktiske betydninger av kunnskapsledelse, til praktiskpedagogiske, og teoridrevne. Min personlige utfordring har i dette bokprosjektet vært å sammenfatte hva som står mellom de 67 bøkene jeg har lest om ledelse, heller enn hva som står i bøkene. Målet har vært å skrive en bok på like mange sider som det antallet bøker jeg har lest. Som sådan har dette prosjektet lignet på når min far lagde geitost. Etter mange timers koking var det bare så vidt man kunne skimte noe i bunnen av gryta. Som sådan er dette bunnfallet, på den andre siden faller ofte det tyngste først til bunnen.

Du spør deg sikkert om realismen i å koke ned kunnskapsledelse på denne måten. Til det vil jeg svare at jeg i denne sammenheng tror det tyngste er det viktige. Jeg har ikke til hensikt å belære. Den læring jeg måtte fasilitere, er den du selv konstruerer. Det finnes derfor rikelig med skribleplass underveis.

Likevel, i det du holder dette eksemplaret i din hånd, skal du vite at de tema som løftes fram er valgt med omhu de representerer etter mitt beste skjønn, de verktøy som får gode kunnskapsbedrifter til å bli fremragende.

Generell nyhetskanal for Aftenpostens nettutgave.

- Jeg hadde egentlig ikke noe valg. Ingen kjøper et hus som skal rives, så min eneste mulighet var å selge det til Statens vegvesen, sier han. Som alle andre presidenter må Donald Trump tilpasse seg de nasjonale politiske omgivelsene. Normalisering er stikkordet, og den prosessen har for lengst. Symptomer og årsaker til eggstokkreft. Få informasjon om undersøkelse, diagnose, behandling og bivirkninger som kan gå utover livskvaliteten. forhandler av høykvalitetstrekkspill. Klikk på bildelogoene for å komme direkte til fabrikkenes egne hjemmesider. Symptomer på og årsaker til blærekreft, undersøkelse, diagnose. Behandling av svulster i blæren kan gi bivirkninger og seneffekter. Særemne om Knut Hamsun Særemne som tar for seg bøkene Sult, Victoria og Markens grøde. Ser også på Knut Hamsuns betydning for dagens moderne litteratur. Yousef Assidiq (27) ble en del av et ekstremt miljø etter bare én uke som muslim. Nettstedet slettmeg.no behandler hvert år flere tusen henvendelser fra folk som føler seg krenket på nett. I løpet av de siste tolv månedene har nettsiden fått. Glad i å løse kryssord? Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.