Virus

Virus
Antall sider:
447
Forfatter:
ISBN/EAN:
9788279005780
Originaltittel:
12.21
Sprak:
Oversatt av:
Risvik, Kariog Risvik, Kjell
Kategori:
Utgivelsesar:

Desember 2012. I USa sprer en farlig epidemi seg raskt. Hele La er allerede under karantene. Genetiker Dr. Gabriel Stanton og mayaforsker Manu Chel er under press for å fi nne en måte å stoppe den dødelige sykdommen.

De tror at en gammel mayakodeks kan hjelpe dem. Kodeksen ble stjålet fra et tempel i Guatemala og brakt til USA - av mannen som senere ble syk først. Hva er det med denne gamle boken? Hvilte det en dødelig forbannelse over de gamle mayane, som vil utslette hele menneskeheten? "Bedre enn "mayatestamentet"! Spennende og en pageturner fra begynnelse til slutt.

En god bok for de som liker katastrofebøker, Dan Brown og spenning." Chris Abram, Pegasus Libris. "Spennende, tidsriktig bok som omhandler et av tidenes største mysterier, Mayakulturen." Eli Persson, Notabene Eikunda. "Enda en bok om Mayakalenderen tenkte jeg da jeg så den, da bør den være god! Og det var den. Anbefales!" Eva Anita Nilsen, Notabene Magneten "Rask. Full av spenning. Fans av Michael Crichton har mye å glede seg til." Publisher Weekly

Virus og bakterier Hva er virus? Virus er mikroorganismer som ikke er i stand til å formere seg alene. De er nødt til å invadere en vertscelle og overta dens. Fakta. Omgangssyke er en virusinfeksjon i tarmen, en vanlig årsak til diaré og oppkast. Det finnes en rekke virus som kan gi diaré og oppkast. Fakta om RS-virus Hva er RS-virus? RS-virus er forkortelse for respiratorisk syncytialvirus. I vintermånedene er denne gruppen virus den hyppigste årsak til akutt. Last ned GRATIS antivirusprogram fra AVG. Skaff deg beskyttelse mot virus, skadevare og spionvare. Brukervennlig virussøking for PC, Mac og mobil. Last ned I DAG. Virus på balansenerven har kraftig svimmelhet, kvalme og dårlig balanse som symptomer. Behandlingen går ut på å lindre symptomene, for noen tar det lang tid Virus på balansenerven (vestibularisnevritt) antas å være en virusinfeksjon som skader balansenerven. Det kan komme av en reaktivering av Herpes simplex-virus (HSV. Ikke klikk på lenken i e-posten selv om avsender er «TV 2» eller et annet kjent firmanavn. En ny runde «løsepenge-virus» rammer Norge. Et virus som har herjet i flere andre land har nå nådd Norge. Blir datamaskinen din rammet så blir den låst og på skjermen blir det vist en side som.

Norman Safeground tilbyr antivirus- og Internett-sikkerhet for hjemmet, pluss endepunktssikkerhet og andre løsninger for både kontormaskiner og servere. Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 38,0 ºC.

Dette gjelder både voksne og barn.

2018 PDF/ePUB Last Ned E-Bøker - All rights reserved.